Diensten

TOTALE BADKAMER-renovatie

Wij staan in voor uw badkamerrenovatie van A tot Z, met eigen plak- en tegeldienst. Ook voor allerhande timmer-, gyproc-, plafond- en elektriciteitswerken maken we gebruik van eigen netwerk dat verschillende expertises omvat. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en is dit garant voor een goede opvolging en continuïteit van de werken. In ongeveer twee weken kunt u genieten van uw nieuwe badkamer.

Centrale verwarming

Wij installeren centrale verwarming met zowel radiatoren als vloerverwarming. Wij zijn erkend als gastechnieker en mogen onderhoud uitvoeren met wettelijk erkende attesten aan alle gastoestellen en deze correct afregelen.

waterbehandeling & regenwaterrecuperatie

Om uw sanitaire installaties optimaal te beschermen tegen onder andere kalk en ijzer, installeren wij waterfilters en -verzachters. Zo blijven uw leidingen en uw toestellen kalkvrij en zal de levensduur verhogen. Voor de huid en het haar is zacht water ook een must.

Wij installeren ook regenwaterpompen zodanig dat u deze kan gebruiken voor uw wc, wasmachine, tuinkraantjes … Op deze manier bespaart u jaarlijks heel wat geld uit op uw stadswaterfactuur.

Ventilatie

Om te voldoen aan de nieuwste normen, moet er bij totale renovaties en nieuwbouwwoningen verplicht een ventilatiesysteem geplaatst worden. Zo bent u ervan zeker dat uw woning voldoende verlucht wordt. Ook hiervoor kunt u op ons rekenen.